Det ER irriterende med stygge jenter!

last ned

Det er midten av januar, og et av årets høydepunkter nærmer seg med stormskritt. Nok en gang skal et knippe av årets flotteste unge mennesker samles for å tevle om heder, ære og berømmelse. Det er større enn sjakk – OL, og det samler både unge og gamle. Jeg tenker selvfølgelig på “Paradise hotel.” Hvis jeg ikke tar helt feil kommer de til å konkurrere om hvem som tar flest tequilashots og hvem som har sex med flest av det motsatte – eller samme – kjønn. I tillegg kommer konkurransene som har et mer intellektuelt tilsnitt.. For eksempel hvem som klarer å være mest lik en baby med sprit på tåteflaske, og tilhørende babylue. Hotellet har kanskje fått litt hard medfart i mediene, og noen har gått så langt som å kalle det et “Sex – hotell.” Jeg synes det er helt unødvendig å være så krass. Det å ha sex er noe som er naturlig og fint mellom voksne mennesker. Triana Iglesias, som er programleder for programmet, har gått ut og forklart litt mer inngående om hva programmet egentlig dreier seg om. Hun forteller at hele konseptet er å vise hvordan unge mennesker danner relasjoner til hverandre. Det synes jeg er flott. Det å reflektere litt over hvordan vi oppfører oss ovenfor fjern og nær, kan ha stor verdi. Kanskje vi rett ut sagt lærer noe alle sammen? Spørsmålet er om vi må ha på oss bikini eller badebukse mens vi danner relasjoner? Kan hende pasientene mine ville likt at jeg kom i bikini, men jeg tror arbeidsgiver ville sett på det med en viss skepsis. Men, en tur på psykiatrisk avdeling (som pasient) kan jo være kjekt det også, sånn med tanke på å danne relasjoner. Selv er Triana opptatt av å fremstå så sober som mulig, og lar seg ikke avbilde i bikini. Hun dekker seg til, og sørger for at bildene absolutt ikke fremstår som noe erotisk.

Triana_pa_Paradise_Hotel_2015 (1) 

Vi har vært så heldige å få “møte” årets deltakere. De er selvsagt ikke presentert med ansikt og navn – det ville jo vært totalt spoilersk, men vi har fått vite litt om hvem de er. Det virker som en utrolig spennende gjeng! Det skal til og med være med en ekte homo! En forteller at han har utrolig lekker kropp, og han mener at du og jeg fortjener å se den. Utrolig raust, ikke sant? Han er ute etter smarte damer, men de må ikke være for pene. Han satser på at de er lettere å forføre hvis de er styggere enn ham. God plan. Han sier også at han ikke har noen problemer med å si i fra til en dame at hun er feit, og det synes jeg er bra. Hvis man går rundt og lurer på om man drasser på et par ekstra gram, kan det være fint med noen som sier det rett ut! En annen tenker at han kan bli litt lei seg hvis det viser seg at det sjekker inn ei stygg jente. Stygge jenter er nemlig noe han irriterer seg veldig over. Det kan jeg godt forstå. Det er ikke mye som er mer irriterende! I alle fall ikke ting som terroraksjoner, sult eller nød. Nei, schtøgge skrepper er verst!

ParadisegutterTOPPBILDE

Når det gjelder jentene, tror jeg ikke gutta har noe å bekymre seg for. Jeg tror jentene er lekre. De trener masse alle som en, og de liker å ta seg en fest. Ei er åpen om at hun nok kan ha litt ølbriller inn i mellom, og jeg synes det er litt fint at hun velger å fortelle det. Da vet man jo at man ikke trenger å ta alt hun sier for god fisk. Sånn rett etter utallige tyrkershots. Ei annen er heldig, for hun håper at det sjekker inn en som er homofil. Jammen får hun ønsket oppfylt! Hun synes det virker veldig gøy å ha en homse på hotellet. Hva som er ekstra gøye med homoer, vet jeg ikke, men mange av de jeg kjenner, er veldig hyggelige. Hun trenger heller ikke bekymre seg for tafsing i bikinibuksa fra den kanten.

Paradise_hotel_2015

Hvilke kriterier som ligger til grunn for å sjekke inn på Paradise hotell, vet jeg ikke. Men jeg har noen mistanker. Det hele starter nok med en IQ – test hvor man blir ekskludert dersom man har en IQ på høyere enn 95. Deretter blir det en gjennomgang av hvor bra jentene tar seg ut i bikini, og selvsagt hvor godt guttene tar seg ut i badebukse. Hvis du nå har kommet gjennom dette nåløyet, tror jeg de intervjuer den enkelte kandidat med spørsmål om hvor mye alkohol vedkommende er villig til å drikke og hvor dum vedkommende er villig til å fremstå.

Heldigvis er jeg så utrolig smart og oppegående selv, at jeg helt uten problemer kaster den første stein!

9 thoughts on “Det ER irriterende med stygge jenter!

 1. Katrine Solstad says:

  Du får det sagt, kunne ikke vært mer enig
  enig. 😄

 2. Hege says:

  Denne bloggen liker jeg, og kommer til å følge deg framover. Du skriver seriøse tema med en god humor bak. Skal følge deg framover

 3. Utrolig vittig, og med en knallgod avslutning!

 4. Jeg er alltid vittig for deg, schnuppa!

 5. Per says:

  Hvem tror du egentlig at du er, da! Du er sikkert tjukk og stygg. Bare misunelig fordi de aldri ville tatt deg inn på Paradise! Flatbanker også. Jeg spyr. Er det noe galt med å se på en fin kropp, kanksje?

  • Om jeg er tjukk og stygg får være opp til andre å avgjøre. Takk for kommentaren. Heldigvis finnes det sånne lure folk som deg i verden. Sånne som liksom kan få sagt ting sånn som de faktisk er! Jada, jeg er flatbanker. Du er vel egentlig bare misunnelig for at du aldri vil komme i nærheten av trusene mine. Flatbanker eller ei.

 6. Ursula says:

  Hahahahahahahaha 🙂 Fantastisk svar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: