Hva med pulesveis?

pulesveis

Det er mye som kan sies om hår. Det er langt, kort, krøllete, stritt og kommer i alle farger og fasonger. Noen har mye av det, andre mer sparsomt. Det er fryktelig mye styr med hvordan det skal styles, og hva som skal fjernes. Nå kan man til og med erstatte håret sørpå med swarovskikrystaller og annet lekkert.

Swarovski

Spørsmålet er bare om det blir riktig med rompehårextentions med grannåler til neste jul? Sånn for stemningens skyld, bare. Hva med å spraye hele fjosa med au de toilette á la ribbe eller pinnekjøtt? Mulighetene er mange, men denne gangen er det luesveisen på hodet man vil til livs.

AG Starheim er kjendisfrisør, og i denne lille artikkelen har hun kommet med viktige tips om hvordan man skal unngå å se helt teit ut på afterski: https://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.minmote.no%2F%23!%2Fartikkel%2F23356595%2Funngaa-luesveis-paa-afterski-ekspertenes-beste-tips&ei=Z5mhVNKSC4nyUtGjg6AL&usg=AFQjCNGQD1ycVSU-4hmrPXXvFhaKskrm1A&sig2=41Dybq-TsuciBjHk2RNESQ Nå vet ikke jeg hva slags afterski AG pleier å gå på, men den formen for afterski jeg har utøvd, har gjerne vært mer preget av fyll og spetakkel enn noe annet.

fyll og spetakkel

Dersom folk har hatt en flaske tørrshampo på innerlomma, har jeg aldri lagt merke til det. Stedet har vanligvis vært en knøttliten hytte med rompelukt og tåfis impregnert i veggene etter alle som har lånt hytta før oss, og det hjelper jo ikke akkurat på lukta når vi henger opp vårt eget ullundertøy, med tilbehør, over ovnen. For syns skyld: har vi med barn, holder vi oss unna spiritus og slikt.

Men seriøst: luesveis er helt klart alvorlige greier! Jeg synes det er veldig bra at VG bruker spalteplass på såpass viktige saker! Her er det tips om alt fra fletter og føngelé til den tidligere nevnte tørrshampoen. Ikke bare unngår man luesveisen, man kan også holde hodet varmt ved å ha en høy flette. Hvordan man skal gjøre det dersom man har kort hår, sies det ikke noe om. Men man kan kanskje ikke forvente mer av en kjendisfrisør. Hun er tross alt vant til Tone Damlis lange lokker og ikke sånt kort allemanshår som mitt.

Skal jeg likevel sette en finger på noe jeg savner i denne typen reportasjer, må det være hvordan man skal unngå pulesveis. Finnes det eventuelt noen måter å style pulesveisen på slik at den blir aldeles trendy og sexy? Nå er jo akkurat julebordsesongen over, og jeg gjetter at både sjefer og vanlige kolleger har vært i buksene og skjørtene på hverandre. Man vil jo ikke komme hjem til mann og barn med pulesveis! Det ville kunne sette en ekstra spiss på julestemningen, men ikke nødvendigvis en god spiss. Så hva gjør man for å unngå å stå på trammen med pandaøyne og håret tovet som en stor dread der på bakhodet? AG, jeg venter spent på svaret!

PandaøyneJul

4 thoughts on “Hva med pulesveis?

  1. Isabel says:

    Sånn sett er det veldig greit med kort hår hvor man bare kan rufse til, så ser det trendy og sexy ut 😉 Så da er vi korthårete litt mer heldige enn de med lange lokker.

  2. Ja jeg ville tatt det ille opp om du kom hjem med pulesveis! Men det er mulig jeg ville blitt litt forundret om du kom hjem nystrigla og fin også. Sånn med tanke på slalomhjelm og middels vilkår for almen hygiene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: