Jeg ville gitt henne et kjerringbissel, ei revesaks og skilsmissepapirer.

http://www.side2.no/helse/han-nsket-seg-elektrisk-sag-hun-ga-ham-en-ks/8521068.html

Han ønsket seg altså elektrisk sag til å sage ved med. Hun valgte imidlertid å gi ham en øks slik at han kunne få litt trening på kjøpet. Hun er ernæringsfysiolog Camilla Andersen, og vet å nyte livet. Nå er det atter jul, og hva kan vel være bedre enn å få en snøskuffe i julepresang? Hadde det ikke vært for at det er så lite snø i Sandnes, hadde det definitivt vært innpakkede snøskuffer til ungene under juletreet i år. Det ville uten tvil vært det store høydepunktet for dem i gavehaugen. Jeg sørger selvsagt for at slekt og venner gir dem sunne ting som vitaminbjørner, tørkede blåbær og tran fra fjesing blandet med bøffelskit og jakmelk. Riktignok sier Camilla at man kan gi gavekort på egentid. Endelig noe som ikke høres ut som et sant helvete, tenker jeg. Men nei, det skal være et aktivitetsklippekort hvor man kan være så heldig å gå seg en skikkelig tur mens det stormer i heimen. Jeg vet ikke med dere andre mødre, men når det står på som verst i min heim, har jeg ikke lyst til å trene! Jeg har lyst til å drikke øl og glemme alt som har med barn å gjøre, eller i det minste sette meg på en café og nyte noe varmt å drikke.

Cornelis Elander er personlig trener, og bor i selveste Amerika. Overraskende nok anbefaler han å gi timer med personlig trener til din kjære. Du bør selv sjekke ut nærmeste treningssenter,sier han, slik at du kan få skreddersydd et opplegg som griper fatt i akkurat de ekstra valkene kona di drasser på. For å si det sånn: dersom den personlige treneren ikke er Ellen DeGeneres eller KD Lang, ville jeg tatt denne gaven relativt ille opp.

Andre dritkule gaver som kan legges under treet, er treningstøy. Det er visstnok ikke mye som får deg til å føle deg freshere enn en ny treningstights. Javisst, jeg føler meg aldri freshere enn når appelsinhuden og alle valkene kommer riktig til sin rett i en tights! Alle kriker og kroker vises frem fra sin beste side, og det heter ikke “Cameltoe.” Det heter rompe foran og ræv bak!

Så, til alle dere helsefanatikere der ute: det er helt greit at dere styrer på, men dere trenger jo ikke å la det gå ut over andre. I dag leste jeg at man kan forlenge livet ved å ta et par Ibux om dagen. Det var snakk om opptil flere år her i verden, og det er vel et lengre liv dere ønsker dere, dere som løper, hopper og slanker dere halvt i hjel? I rest my case.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: