Pupper det er herlig, pupper – alarm! Når jeg ser på kvinner, titter jeg på deres barm!

Ekte-pupper-er-best

Damer! Pupper er digg! Og ikke vær redd, de er faktisk aller best au naturelle! I går kunne vi lese at Emilie “Voe” Nereng har hatt mye komplekser for sine små pupper, men at hun nå har kommet på bedre tanker. http://www.tv2.no/2014/12/22/underholdning/6377286. Det er gode nyheter! Pupper i alle størrelser er fascinerende og vakre. Dersom du har store pupper vil de etter hvert henge. Dette er tyngdekraftens lov. Men hvem har bestemt at det er stygt med pupper som henger? Nå skal det sies at jeg har vært borti ekstreme varianter, hvor vedkommende likegodt festet puppene under buksestrikken i stedet for å ta på seg BH. Det var rett og slett både kleint og morsomt på en gang. Særlig i og med at dette var som gjest i et gullbryllup. Men hvis du lar puppene dine omfavnes av en god, gjerne sexy, BH, kommer ikke puppene til å henge ned på låra. Store pupper med litt heng er nydelig, små pupper som såvidt står litt ut, er nydelig. Alt inn i mellom er også nydelig. Noen få er så uheldige at de så og si ikke utvikler brystvev. Da kan jeg forstå at man vil ta et lite innlegg. Eller i forbindelse med rekonstruksjon av pupp etter brystkreft. Keira Knightley har små pupper. Hun er jo relativt vever, så det er ikke særlig rart. Hun var så lei av at puppene hennes ble forstørret på bilder, at hun valgte å la seg fotografere med puppene i det fri. Man kan ikke si annet enn at hun har lekre brøst!

Keira

Ikke la deg friste til å fylle opp pupper, leppe og rumpe med allslags dritt! Ikke ta den botox – sprøyta! Frister det virkelig? Alt kan kjøpes for penger vettu. Men hva står igjen da? Ei kunstig dokke av lim og plast? Noen ganger må jeg bare le av damer med truter så store at de ligner mer på fjesing eller noe annet. Eller pupper som ser ut som store viskelær på smale kropper. Hva i huleste er det egentlig som foregår?! Hva er det vi gir videre til våre barn? Real life eller plastic fantastic? Og NEI, jeg er ikke misunnelig!

Jeg har båret frem to fantastiske unger. Magen min er full av strekkmerker, men vet du hva? Det er jeg egentlig ganske stolt av. Kroppen min har fungert! Puppene mine henger – selvfølgelig. Sånn blir det når man går fra G – kopp under svangerskapet til adskillig mindre kopper etter. Ungene har fått all den melken jeg hadde. Alt i alt er det en fantastisk innretning vi går rundt med der foran! De kan brukes både til hygge, moro og matstasjon.

Og ellers? Kona digger puppene mine akkurat som de er. Dessuten tar jeg meg fortsatt uforskammet godt ut i en god BH. Noen ekstra kilo har det blitt siden jeg var musikalstjerne og skulle erobre verden, men etter hvert forstår jeg at det ikke er det som betyr noe. Det som betyr noe, er å være seg selv. Ta vare på de rundt deg, og la dem ta vare på deg. Det er tross alt bedre å være en god utgave av deg selv, enn en dårlig kopi av noen andre!

Og husk: en pupp i hånden er alltid bedre enn ti på taket!

Puppe-krus-150x150

3 thoughts on “Pupper det er herlig, pupper – alarm! Når jeg ser på kvinner, titter jeg på deres barm!

  1. Definitivt bedre med en i hånden enn ti på taket! Hvor skulle du fått ti fra?
    Du har helt rett, jeg digger puppene dine akkurat som de er. Med og uten bh. Men jeg setter pris på at du bruker bh og ikke buksestrikk…

  2. Chris says:

    Hehe..bra skrevet, jeg er også i mot dette kunstige sølet folk og fe skal sprute inn i kroppene sine, la naturen gå sin gang og la kroppen få eldes med verdighet, en naturlig kropp er en vakker kropp uansett i hvilken størrelse den kommer i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: